duminică, 25 septembrie 2011

BLUE SISTEM




















Blue System
Data nasterii:    1987
Data decesului: 1997
Origine: Germania Genuri: Synthpop, Dance Ani activitate: 1987-1997 Membri: Dieter Bohlen - textier / compozitor / producãtor / solist Joachim Vogel, Jeanne Dupuy, Frank Otto, Michel Rollin, Achim Striben, Dirk Sauer, Rene Engelman, Fritsch Wolfgang.
Blue System a fost un grup muzical german de muzică Pop, fondat de Dieter Bohlen, în 1987, după destrămarea Modern Talking.Grupul era format din Dieter Bohlen (compozitor, producător, vocal), Joachim Vogel (chitară), Jeanne Dupuy și Frank Otto (tobe). În 1988, Otto Frank a fost înlocuit de Michel Rollin. După ce în 1991 a aderat Achim Striben (clape). În 1992 Dirk Sauer, Rene Engelman și Fritsch Wolfgang s-au alăturat grupului, în timp ce Joachim Vogel a plecat.

O parte din single-urile grupului, cum ar fi "Sorry Little Sarah" și "Magic Symphony" au fost foarte populare și au intrat in topurile Dance. Grupul a lansat o serie de clipuri video din cântecele lor, care au fost afișate pe principalele canale de televiziune germane. Blue System a dat, de asemenea, o mulțime de concerte în Germania și afară (Rusia).
Grupul a înregistrat 13 albume între anii 1987 si 1997, pânã când Dieter s-a reunit cu Thomas Anders la Modern Talking.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu